Stamrecht BV

Wanneer u ontslagen wordt door uw werkgever en u krijgt een gouden handdruk dan kunt u er voor kiezen om deze fiscaal-vriendelijk onder te brengen in een stamrecht BV.

Vaak wordt gezegd dat dit pas voordeliger is bij een ontslagvergoeding vanaf ca. 50.000,-,
Echter vaak is de stamrecht BV al bij beduidend lagere ontslagvergoedingen voor u voordeliger, met name wanneer u het geld niet direct nodig hebt, voor uzelf wilt beginnen of wilt gaan emigreren.
Met een stamrecht BV houdt u zelf in de hand wat u met het geld gaat doen en bent u geen hoge kosten kwijt aan verzekeringsmaatschappijen. De kosten van een stamrecht BV bestaan uit eenmalige oprichtingskosten en jaarlijkse kosten voor de administratie en Kamer van Koophandel.

Vaak denken mensen dat de oprichting en instandhouding van de stamrecht BV een tijdrovende en kostbare bezigheid is, echter niets is minder waar.

THIBACS BV is gespecialiseerd in de oprichting en administratie van stamrecht BV's. Wij kunnen in samenwerking met een financial planner precies berekenen wat de voordelen voor u zijn en daarna het volledige oprichtingstraject en de jaarlijkse administratie voor u verzorgen.